Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice”
“Investiții pentru viitorul dumneavoastră!”
CENTRU DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU STUDIUL MORFOLOGIC ŞI GENETIC IN PATOLOGIA MALIGNA
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Investitia

Proiectul şi-a propus dezvoltarea infrastructurii de CDI a Universitatii „OVIDIUS” Constanţa prin infiintarea unui centru de referinta in Regiunea SE si Romania pentru studiul patologiei maligne. Investitia a presupus construirea, în imediata apropiere a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa a CENTRULUI DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU STUDIUL MORFOLOGIC SI GENETIC IN PATOLOGIA MALIGNA, si dotarea acestuia cu aparatură şi echipamente performante ale tehnologiei moderne în domeniul cercetării medicale.

Infrastructura şi dotarea propuse prin prezentul proiect permit efectuarea investigatiilor imunohistochimice şi genetice pentru diagnosticul proceselor proliferative maligne ceea ce va face posibila cercetarea la cele mai inalte standardele, în acord cu tendintele pe plan european.

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe operaționale cofinanțate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
“Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
Copyright © 2014 - 2024 Universitatea OVIDIUS - Constanta